Şehit Hakan Yurtoğlu İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek

Misyon: Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir.Vizyonumuz : Okulmuzda Öğrenme Temel ihtiyaç kabul edilir. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şartlar nedeniyle eldeki imkanlar, araç-gereçleri eniyi biçimde kullanan, araştırıp inceleyerek bilgiye ulaşmada bu imkanları en üst düzeyde uyumlu kullanabilen; hergün daha iyiye ulaşmak için çalışan ve "bu gün ne yaptım ?" sorusuna cevap verebilen; kendisine, ailesine, yurduna, milletine ve tüm insanlığa hizmet etme çabası içinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yoktur
Saatler: İLKOKULLAR 08:30-14:30 ANASIFLARI İKİLİ EĞİTİM YAPIYOR
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: 2021-2022 SİVAS İLİ GENELİ SATRANÇ TURNUVASI MİNİKLER 4.LÜK
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: e-Twinning "GAMES OF THE SCHOOLS","DÜNYAYA CAN OLALIM","WHO DREW","GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AYAK İZLERİ","BU İLKBAHAR BİR BAŞKA" projeleri yürütülmektedir.
Diğer Hususlar: Okulum Temiz,Beyaz Bayrak ve Sıfır Atık Belgemiz bulunmaktadır.

Telefon - 0346 211 43 23

WEB - https://shyi.meb.k12.tr

Adres - HUZUR MAHALLESİ 26. SK. NO.1 MERKEZ / SİVAS

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İKİLİ (ANA SINIFI-İLKOKUL)

Yerleşim Yeri - HUZUR MAHALLESİ 48-26.SOKAK NO:1 SİVAS

Adres - HUZUR MAHALLESİ 26. SK. NO.1 MERKEZ / SİVAS

Ulaşım Belediye otobüsleri ile GÜLYURT hattı veya ATASANAYİ hattı okulumuza yakın yerden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKUL İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR. ÖZBELSAN TOKİLERİN ARKASINDA ERZİNCAN YOLUNA YAKIN. ÇARŞIYA 10 DAKİKA MESAFEDEDİR.